Feest van de Geest

KCV wil helpen meer vuur, enthousiasme en diepgang in de geloofsgemeenschap te brengen, zodat ieder – groot en klein – tot een meer persoonlijke relatie komt met God.

Daarom organiseert KCV, naast de jaarlijkse pinksterbijeenkomst, dit vreugdevolle ‘Feest van de Geest’. Er is een lente- en een herfstviering.

Op het programma staan: gezamenlijke vreugdevolle lofprijzing, geloofsopbouwend onderricht* luisteren naar Gods woord, aanbidding, ontmoeting, charismatische muziekband, getuigenis, sacrament van vergeving en verzoening en eucharistieviering.

  • Beluister hier het onderricht van abbé Albert Franck, verantwoordelijke voor charismatische vernieuwing in het Groothertogdom Luxemburg (met vertaling).

Ilja heeft een enorme passie voor jongeren en de cultuur waarin zij leven. Hij maakt deel uit van het kernteam van de 4e Musketier in Belgie. Samen met zijn vrouw, Ellen, zijn zij oudsten in de gemeente Diest, waar zij dienen door middel van zangdiensten, prediken en jongerenwerk. Ze hebben drie kinderen: Lore, Jelisa en Daan.

REJOICE is een christelijke band uit Izegem die lofprijs- en aanbiddingsmuziek brengt. Zij willen door middel van hun muziek mensen vertellen wie Jezus Christus is en wat Hij heeft gedaan en wil doen.